Despre afacerea noastră

Cine suntem

Noi suntem o companie tânără şi activă interesată în dezvoltarea de parteneriate internaţionale, în vederea creşterii competitivităţii societăţii noastre bazată pe cunoaştere. Împărtăşim ideea că această creştere a competitivităţii poate fi obţinută numai prin inovaţie,

utilizând cât mai puţine resurse.

Pentru noi, cea mai mare provocare este realizarea în timp scurt a unui schimb mare de informaţii, fără să îngreunăm activitatea partenerului nostru. în activitatea partenerului nostru în noile condiţii legislative comunitare. Mai degrabă decât să deveniţi clientul nostru, noi vom fi partenerii Dv., asumându-ne – împreună – responsabilităţile aferente activităţii de autorizare pe plan european.

Consultanţii noştri, cu 10 ani de experienţă şi pregătire, înregistrează REACH firme încă de la etapa de preînregistrare .

Unde ne găsiţi

Avem baza în Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, România. Avem o reţea de colaboratori în Braşov şi în Bucureşti! Totodată, ne integrăm într-o reţea europeană lărgită de experţi cu un centru în Bruxelles, Belgia.

Valorile noastre - ce promovăm

Apreciem profesionalismul în managementul ciclului de proiect, în proiectarea tehnică..Organizăm munca şi informaţiile noastre folosind Abordarea Cadrului de Lucru,.care este general acceptată de instituţiile financiare europene şi internaţionale.Pe parcursul acţiunilor de consultanţă şi înregistrare REACH vă puteţi baza pe corectitudinea noastră, pe o comunicare transparentă şi exactă.